سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://latinnews.ParsiBlog.com
اخبار و تحولات آمریکای لاتین و کارائیب 
لینک دوستان

 

 کشور سورینام در شمال امریکاى جنوبى واقع است. کارائیب‏ها اولین قومى هستند که در سواحل این سرزمین مسکن گزیدند. در آغاز قرن هفدهم میلادى هلندى‏ها در سورینام به تجارت برده پرداختند و با لغو بردگى در سال 1863م به استخدام کارگران ارزان‏قیمت هندى و جاوه‏اى متوسل شدند و بدین‏گونه جامعه‏اى بزرگ از هندیان را در این سرزمین به وجود آوردند. در سال 1954م، سورینام به خودمختارى دست یافت و در سال 1975م استقلال کامل خود را به دست آورد. مرکز حکومت این کشور پاراماریبو نام دارد و تعداد سکنه‏اش به حدود نیم میلیون نفر بالغ مى‏گردد(1).

غلامرضا گلى زواره در شماره ی 8 ماهنامه ی مکتب اسلام در سال 85 نوشت:‏ مسلمانانى که براى نخستین بار به سورینام آمدند، آفریقائى هایى بودند که حکومت هلند آنان را به عنوان برده به آنجا آورد. آنها از سال 1667م به این کشور آمدند تا در مزارع نیشکر کار کنند. کارگرانى که از جاوه به استخدام هلند در آمدند، همه از مسلمانان شافعى‏مذهب بودند که از سال 1850 تا 1931م مهاجرت آنان به طول کشید. اسلام در بین افراد این جامعه هنوز پویایى لازم خود را داراست.
در سال 1982م 35% جمعیت سورینام مسلمان بودند که به این ترتیب بالاترین درصد جمعیت را در میان تمام کشورهاى امریکایى دارا هستند از این میزان در دوسوم جاوه‏اى، یک سوم هندى و بقیه آفریقائى، سرخ‏پوست آمریکایى و فلسطینى مى‏باشند. درصد جمعیت مسلمانان طى دهه‏هاى اخیر افزایش یافته است، افزایش آهنگ بالاى رشد طبیعى جمعیت، مهاجرت مسلمانان به این کشور و گروندگان جدید به اسلام، از علل بالابودن این درصد است... ادامه مطلب...

[ سه شنبه 91/12/29 ] [ 4:36 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

 

آرژانتین ـ «کریستینا کرشنر» امشب اعلام کرد از پاپ فرانسیس اول خواسته است برای آغاز مذاکرات میان آرژانتین و انگلیس بر سر مالکیت جزایر «مالویناس» تلاش کند.
خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور آرژانتین میانجیگری پاپ در قضیه جزایر مالویناس را خواستار شد

 

رئیس‌جمهور آرژانتین از پاپ فرانسیس اول رهبر کاتولیک‌های جهان خواست در مناقشه حاکمیت جزایر «مالویناس» پادرمیانی کند.

آرژانتین و انگلیس سال‌هاست که بر سر مالکیت جزایر «مالویناس» با هم اختلاف دارند. دو کشور چند دهه قبل درگیری نظامی هم بر سر این جزایر با هم داشتند. انگلیس که از چند نسل قبل اتباع خود را به این جزیره انتقال داده و بومیان را از مالویناس اخراج کرده، دو هفته قبل همه‌پرسی را برای تعیین تکلیف این جزایر برگزار کرد، که نهایتا به نفع انگلیس پایان یافت. با این وجود دولت آرژانتین این همه‌پرسی را بی‌اعتبار می‌داند و می‌گوید انگلیس از انگلیسی‌الاصل‌هایی همه‌پرسی کرد که خود از چند نسل قبل به «مالویناس» منتقل کرده است.

جزایر مالویناس که انگلیسی‌ها به آن «فالکلند» می‌گویند، در فاصله کمی از سواحل آرژانتین واقع شده. با این وجود انگلیسی‌ها می‌گویند حاکمیت بر این جزایر را از پادشاهی اسپانیا به ارث برده‌اند.

رئیس‌جمهور آرژانتین امشب در یک نشست خبری که پس از دیدار او با پاپ فرانسیس برگزار شد، گفت: من از او خواستم که به دنبال مذاکرات میان دو طرف باشد.

پاپ فرانسیس آرژانتینی هفته قبل رهبر کاتولیک‌های جهان شد. گزارش شده که وی در سال 2011 زمانی که اسقف بوینس آیرس بوده، گفته بوده است این جزایر متعلق به آرژانتین است.

 

 


[ سه شنبه 91/12/29 ] [ 4:15 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

دولت آمریکا امروز دوشنبه به طور قاطع دخالت در هر گونه توطئه‌ای علیه هنریکه کاپریلس رهبر مخالفان دولت ونزوئلا را رد کرد.
ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:«‌ در اینجا به روشنی می گویم آمریکا قاطعانه ادعاهای مربوط به هر گونه توطئه ای برای ایجاد آشوب در ونزوئلا و یا آسیب رساندن به هر فردی در ونزوئلا را رد 
می کند.»
هنریکه کاپریلس که در انتخابات اکتیر سال گذشته مقابل هوگو چاوز رئیس جمهوری فقید ونزولا شکست خورد در انتخابات جدید پس از درگذشت چاوز با نیکلاس مادورو معاون چاوز رقابت می کند.
مادورو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی خصوصی ونزوئلا گفته بود آمریکا در توطئه ای برای حمله به کاپریلس و معرفی دولت ونزوئلا به عنوان عامل این حمله قصد ایجاد آشوب در ونزوئلا را دارد. 
وی سازمان سیا و پنتاگون و همچنین راجر نوریگا و اتو ریچ دو دیپلمات سابق آمریکایی را که سفرای سابق آمریکا در ونزوئلا بودند، به طراحی این توطئه متهم کرد.
مادورو همچنین با این گفته که گروههای مخالفت دولت در این توطئه همکاری می کنند قول داد دولت برای محافظت از همه نامزدهای ریاست جمهوری به ویژه هنریکه کاپریلس همه اقدامات لازم را به عمل آورد. 
با این حال کاپریلس فرماندار میراندا در صفحه توئیتر خود نوشت مسئولیت هر گونه حمله ای علیه وی بر عهده مادورو خواهد بود. 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، از زمان به قدرت رسیدن هوگو چاوز در ونزوئلا در سال هزار و نهصد و نود و نه روابط سیاسی آمریکا و ونزوئلا کاهش یافت و دو کشور از سال دو هزار و ده در خاک یکدیگر سفیر نداشته اند.


[ سه شنبه 91/12/29 ] [ 4:11 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

به گزارش روزنامه روسی «وستی»، چین بیش از 2 میلیارد دلار در آمریکای لاتین سرمایه گذاری می کند که یک چهارم از این اعتبار صرف هزینه های دولتی می شود. 


این مبلغ از سوی بانک خلق چین به حساب بانک توسعه آمریکایی واریز می شود. 


شایان ذکر است یک و نیم میلیارد دلار باقیمانده در پروژه های زیرساختاری خصوصی و کلان سرمایه گذاری خواهد شد. 


چین در ده سال گذشته به طور جدی میزان سرمایه گذاری در کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب را افزایش داده به طوری که این منطقه عنوان بازار کلیدی برای صادرات چین را کسب کرده است.


در تحلیل اقتصادی سازمان ملل متحد در مورد آمریکای لاتین آمده است، سهم چین از واردات این منطقه از یک و هشت دهم درصد در سال 2000 به سیزده و سه دهم درصد در سال 2010 افزایش یافته است. انتظار می رود چین تا سال 2015 به پای اتحادیه اروپا که هم اکنون دومین واردکننده بزرگ منطقه است برسد. 


به گفته هونگ لی سخنگوی مطبوعاتی وزارت امور خارجه چین، این کشور نمی خواهد برای آمریکای لاتین فقط یک وارد کننده ذخایر طبیعی باشد. 
وی گفت، تجارت با این قاره می تواند در 5 سال آینده بالغ بر 500 میلیارد دلار شود.


[ سه شنبه 91/12/29 ] [ 4:9 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

 

چاوز می‌گفت که اگر بخواهم با شیطان که آمریکا سمبل آن است مبارزه کنم باید در مقابلش (در رویش) بایستم و تا می‌توانم بگویم تو دروغ‌گویی.
خبرگزاری فارس: چاوز: امام خامنه‌ای به من گفت اگر می‌خواهی مبارزه کنی باید قوی باشی

 

محسن شاطرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس به بیان گوشه‌ای از خاطرات خود از هوگو چاوز رئیس جمهور فقید ونزوئلا پرداخت.

شاطرزاده سفیر سابق ایران در برزیل بوده و پیش از این به عنوان معاون وزیر صنایع و معادن در امور اقتصادی و بین‌المللی، دبیر کمیسیون عالی ایران و ونزوئلا، عضو هیئت مدیره صندوق مشترک مالی ایران و ونزوئلا، نائب رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، عضو ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی کشور و عضو هیأت اجرایی سرمایه گذاری خارجی کشور خدمت کرده است.

وی بدلیل سفرهای متعدد به ونزوئلا به عنوان نماینده ایران خاطرات بسیاری از هوگو چاوز رئیس جمهور فقید این کشور دارد که گوشه‌ای از آن را برای ما بازگو کرده است.

به گفته شاطر زاده ایران بجز یک مورد سرمایه گذاری مشترک دیگر در ونزوئلا هزینه‌ای نکرده و تمام امور انجام شده با هزینه دولت ونزوئلا انجام گرفته است. تنها سرمایه گذاری مشترک دو کشور مربوط به دو کارخانه پتروشیمی است که یکی از آنها در ونزوئلا و دیگری در ایران می‌باشد. طبق اطلاعات وی این دو پروژه بصورت سرمایه برابر بوده و قرار بوده ایران در پتروشیمی ونزوئلا بصورت پنجاه درصد سرمایه گذاری کرده و ونزوئلا نیز در ساخت یک پتروشیمی در ایران پنجاه درصد سرمایه‌گذاری کند.

قسمتی از خاطرات شاطرزاده به شرح ذیل است.

تأسیس کارخانه تراکتور و خودرو سبک

پروژه ساخت خودرو از پروژه‌های بسیار خوب بود که توسط دو شرکت ایران خودرو و سایپا بطور مشترک در یک کارخانه انجام شد که آن کارخانه را ونزوئلایی‌ها خریداری کرده بودند. نوسانات ارزی گاهی برای خودرسازان ایرانی مشکلاتی بوجود می‌آورد که با تفاهم دو طرف حل می‌شد.

سمند را با تعرفه ترجیحی که چاوز آن را صفر کرده بود حدود 13 هزار دلار به فروش می‌رساندیم و این در حالی بود که یک خودرو آمریکایی کلاس c مانند سمند حداقل 35 هزار دلار قیمت داشت و این تفاوت اختلاف خیلی فاحش بود. چاوز بدنبال این بود که خودرو را به دست افرادی که آرزوی خودرو دارند برساند به همین دلیل سمند و پراید تولید شده ونزوئلا را چاوز توزیع و رسالتی در خود احساس می‌کرد که برای رسیدن خودرو به دست افراد مورد نظر خود باید به این قضیه ورود پیدا کند.

سمند را در درجه اول به افسران میانی ارتش، سپس قشر معلم و بعد از آن چند قشر دیگر با دلار دولتی واگذار کرد. سیاستی را که دنبال می‌کرد تقریبا شبیه سیاست ایران در سال‌های  60 و 61 بود که همه چیز را کوپنی عرضه می‌کردیم. البته چاوز این کار با ارز دولتی انجام می‌داد و به ما می‌گفت شما برای فروش محصولاتتان از مردم بولیوار (پول رسمی ونزوئلا) دریافت کنید و سپس با مراجعه به بانک پول خود را به دلار تبدیل نمایید.

موفق ترین کارخانه‌ای که ایران در ونزوئلا احداث کرد کارخانه تراکتور سازی بود. انحصار تراکتور در آمریکای لاتین به دست ایالات متحده آمریکا و با قیمت بسیار بالایی بود که ایران با ورود خود به ونزوئلا این انحصار را شکست. تراکتور ایران با قیمتی حدود 12 هزار دلار فروخته می‌شد درحالی که مشابه آمریکایی این محصول بصورت انحصاری و با قیمتی حدود 45 هزار دلار بفروش می‌رسید.

اهمیت این پروژه به حدی بود که چاوز به صورت مستقیم این پروژه را پشتیبانی می‌کرد. جهت انجام این پروژه کارخانه‌ای بنام ون‌ایران تشکیل شد که حاصل سرمایه‌‌گذاری مشترک ایران و ونزوئلا بود اما ایران از آن کارخانه استفاده و بهره زیای نصیبش شد.

این کارخانه ابتدا قطعات را مونتاژ می‌کرد و بعد از آن قرار شد قطعات نیز در آنجا با امکانات ونزوئلا ساخته شود که در نهایت برخی از قطعات در همان کشور ساخته شد و این کارخانه به یکی از موفق‌ترین کارخانجات ساخت ایران تبدیل شد بطوریکه ونزوئلا از آنجا به سایر کشورهای آمریکای لاتین مانند کوبا و بولیوی تراکتور صادر می‌کرد.

ایران و ونزوئلا یک همکاری همه جانبه با هم داشتند.

ما در ونزوئلا کاسب کارانه جلو نرفتیم و صادقانه عمل کردیم. در ونزوئلا انحصار ایجاد نکردیم ولی غربی‌ها این کار را کردند.

ایران چه جوهره‌ای دارد که 30 سال مقاومت کرده است

در یکی از جلسات خصوصی با آقای چاوز که حدود 3 ساعت به طول انجامید و در آن چند وزیر ونزوئلایی حضور داشتند چاوز گفت من همیشه به وزرایم گفته‌ام که بررسی و مطالعه کنید و ببینید که ایران چه کاری انجام داده و چه جوهره‌ای دارد که 30 سال است از هر طرف مورد فشار قرار گرفته و چپ و راست به آن هجوم می‌آورند اما شکست نخورده و کماکان سرزنده است و این برای من یک درس است.

این را به وزرا می‌گویم که حتما در این مورد تحقیق کنند چرا که این مقاومت 30 ساله یک مقاومت جاندار و ریشه دار است.

روابط من با ایران یک رابطه صمیمانه و مخلصانه است

چاوز در ادامه همان جلسه رو به من (شاطرزاده) کرد و گفت: من به این وزرا بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که ما با خیلی از کشورها ارتباط داشته و از خیلی از آن‌ واردات داریم. بعنوان مثال واردات ما از چین 10 برابر ایران است اما من به وزرای خود گفته ام که ارتباط با ایران برای من با همه دنیال فرق می‌کند.

دلیل این ارتباط از نظر چاوز این بود که وی ‌می‌گفت من با ایران یک رابطه صمیمانه و مخلصانه دارم. چینی‌ها به من کالا می‌دهند اما دانش نمی‌دهند و این در حالی است که ایرانی‌ها به من هم کالا داده و در کنارش دانشش را نیز به ما می‌دهند و جوانان ما را تربیت می‌کنند.

این را من از هیچ جا نتوانستم بگیرم که بیایند من را تقویت کند و دانش به من بدهند. ایران به من خودرو داد و در ادامه دانشش را هم به من داد. زمین‌شناسی و دانشش را از ایرانی‌ها گرفته‌ام، کارخانه آردسازی و دانشش را ایرانی‌ها به من‌دادند.

چاوز: امام خامنه‌ای به من گفت اگر می‌خواهی مبارزه کنی باید قوی باشی

شاطرزاده: چاوز نسبت به مقام معظم رهبری ارادت ویژه داشت و در یکی از جلسات خصوصی گفت: در یکی از جلساتی که خدمت امام خامنه‌ای بودم ایشان به من فرمودند اگر می‌خوای مبارزه کنی باید قوی باشی و من تصمیم گرفتم قوی باشم.

این را از مقام معظم رهبری گرفته بود و هر جا محفل خصوصی بود نقل می‌کرد.

شاه ایران خائن بود

در یکی از سفرهای احمدی‌نژاد به ونزوئلا چاوز چاوز نیم ساعت زودتر به فرودگاه آمده بود و اندک زمانی با افراد حاضر در فرودگاه از جمله افسران گارد تشریفات به گفت‌وگو  پرداخت. وی (چاوز) با حضور در مقابل افسران گارد تشریفات و دستور آزاد باش به آن‌ها گفت: من 30 سال پیش در همین محل که شما ایستاده‌اید بعنوان افسر تشریفات به استقبال شاه ایران رفتم ولی شاه ایران خائن بود و ما امروز آمده‌ایم اینجا از کسی استقبال کنیم که دوست صمیمی ما است.

اگر می‌خواهید با شیطان مبارزه کنید باید در مقابلش بأیستی و بگویی تو دروغ‌گویی

چاوز در همان مراسم فرودگاه در جمع استقبال کنندگان از رئیس‌جمهور و قبل از رسیدن احمدی‌نژاد گفت: مادربزرگ من می‌گفت اگر می‌خواهی با شیطان مبارزه کنی باید در مقابلش بایستی و در چشمانش نگاه کنی و بگویید تو دروغ‌گویی، تو دروغ‌گویی، تو دروغ‌گویی.

چاوز ادامه داد: من امروز آن درس مادربزرگم را فراموش نمی‌کنم که اگر بخواهم با شیطان که آمریکا سمبل آن است مبارزه کنم باید در مقابلش (در رویش) بأیستم و تا می‌توانم بگویم تو دروغ‌گویی. مادر‌بزرگم می‌گفت اگر این کار را انجام دهی شیطان می‌میرد.

چاوز این کار را در همه‌جا با همان تجربه و فرهنگ آمریکای لاتین انجام می‌داد. در سازمان ملل وقتی که بوش رئیس‌جمهور آمریکا آمد، چاوز پشت تریبون گفت من اینجا بوی شیطان را می‌شنوم و زمانی هم که هنگام سخنرانی احمدی‌نژاد اوباما بلند شده و به بیرون رفت، چاوز از جای خود برخاست و گفت "شیطان رفت بیرون."

ساخت کلیسای خصوصی در کاخ ریاست جمهوری

اعتقادی که چاوز به ایران و بطور خاص رهبری داشت یک اعتقاد ویژه و راسخ بود. در سال 86 که به ونزوئلا رفتم با یک موضوع جدید روبرو شدم.

چاوز یک کلیسای خصوصی کوچک برای خود در کاخ درست کرده‌بود و افراد حاضر در آنجا می‌گفتند چاوز می‌آید در این عبادتگاه و عبادت می‌کند. این قبلا نبود و در این سفر کاملا مشخص بود چاوز آدم مؤمنی شده و از سال 86 یک تحولی در وی ایجاد شده بود.

انجیل به من آموخت پیچیده باشم

بعد از جلسه هیأت دولت ونزوئلا در دور دوم ریاست جمهوری چاوز،‌ به یک جلسه خصوصی با چاوز رفتیم که وی نکاتی را در آنجا مطرح کرد که برای من خیلی عجیب بود.

چاوز گفت‌: من(چاوز) در دور اول ریاست جمهوری خیلی ساده و به همه خوشبین بودم اما یکدفعه متوجه شدم که آمریکایی‌ها حتی  نزدیک‌ترین فرد به من یعنی معاون برنامه‌ریزی من را از افراد خودشان گذاشته‌اند. آمدم(چاوز) انجیل را خواندم و دیدم انجیل می‌گوید سعی کن مانند مار از بالا نگاه کنی،‌ پیچیده باشی و پیچیدگی‌ها را ببینی. البته این تعبیر چاوز بود.

چاوز گفت من تصمیم گرفتم که پیچیدگی‌های اطراف خودم را ببینم و به همه خوشبین نباشم.

نکته جالب این بود که این تعبیرش را آیه‌ای از انجیل می‌آورد و می‌گفت انجیل به من این درس را داده است.

بعد از آن چاوز تقریبا یک گرایشی به الگو گرفتن از ملت ایران پیدا کرد. 

 


[ سه شنبه 91/12/29 ] [ 4:4 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

 

ونزوئلا- ال ناسیونال : فقط 31 درصد مردم ونزوئلا در کشورشان احساس امنیت می کنند

 

بنا بر گزارش برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد ،آمار قتل در سال 2011 در کشور ونزوئلا 45/1 نفر در هر 100 هزار نفر بوده است . دراین گزارش که در سال 2013 در روز پنج شنبه توسط برنامه پیشرفت وتوسعه ملل متحد ،در کشور مکزیک  منتشر شده است،آمده است که کشور ونزوئلا یکی از سه کشوری است که از ضریب امنیتی بسیارپایینی برخوردار است .

دراین تحقیق آمده است که فقط 31 درصد از مردم ونزوئلا شب هنگام برای پیاده روی در شهرخود احساس امنیت می کنند، واین بدان معنا است که 69 درصد از مردم احساس نا امنی وخطر میکنند .لازم به ذکراست در آمارمنتشر شده رتبه دوم ازنظر نا امنی متعلق به کشور بوتسوانا می باشد ،که این کشور نیز آماری مشابه ،کشور ونزوئلا دارد ،اما طبق این آمار منتشر شده ، کشور چاد در رتبه نخست قرار دارد .در این کشور فقط 30 درصد مردم از امنیت موجود احساس رضایت کرده اند.

آمار استفاده شده در این سند، توسط سازمان های مختلف بین المللی، که به نوبه خود با  نهادها و موسسات رسمی آماری در هر کشور در ارتباط هستند ، تایید گردیده است . درک پایین مردم از امنیت واحساس نا امنی  موید این آمار مربوط به قتل و نا امنی می باشد .

بر طبق گزارش انجام شده توسط کمیسیون کنترل اسلحه ، مهمات و خلع سلاح نهاد ریاست جمهوری ونزوئلا، قتل و کشتاربه وسیله سلاح گرم در خلال سالهای 1999 تا  2008 افزایش یافته است . اما نه تنها قتل با سلاح گرم افزایش پیدا کرده است ، بلکه آمار دیگری نشان می دهد که قتل و جنایت به طور مداوم در طول 14 سال گذشته افزایش یافته است . در این دوره زمانی 171،029 نفر در این کشور کشته شده اند. ونکته حایز اهمیت این است که علی رغم  نظارت دولت ونزوئلا بر زندانها ، تعداد 5657  ازان قتل ها در زندانهای ونزوئلا رخ داده است.

 


[ دوشنبه 91/12/28 ] [ 9:45 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

آرِژانتین - لا ناسیون : برگولیو یا همان پاپ فرانسیس اول، اولین پاپ آمریکای لاتینی ، در کنار پنجره دفتر کار خود در طبقه سوم قصر مخصوص روحانیان مسیحی ظاهر شد و  مورد استقبال و ابراز احساسات  مردم قرار گرفت در این مواجهه که 12 دقیقه به طول انجامید، 150 هزار نفر گرد هم آمده بودند. پاپ فرانسیسکو به به مردم گفت : با کمی مهربانی و رحمت می توان جهانی گرمتر و عادلانه تر آفرید. ما باید این مهربانی و رحمت خدا را درک کنیم، خدای مهربانی که صبر فراوان دارد. 


[ دوشنبه 91/12/28 ] [ 12:25 عصر ] [ لاتین نیوز ] [ نظرات () ]

ونزوئلا، رسانه های گروهی ـ  نیکلاس مدورو از ایجاد یک سنت جدید برای ادای احترام به هوگو چاوز در ونزوئلا خبر داد.

نیکلاس مدورو کفیل ریاست جمهوری کشور ونزوئلا که در یک مراسم بزرگداشت در یک پادگان نظامی در غرب شهر کاراکاس سخن می گفت اعلام کرد: از این به بعد به پاس گرامیداشت و احترام به هوگو چاوز در این پادگان هر روز یک گلوله توپ شلیک خواهد شد.

وی تأکید کرد این مراسم روزانه خواهد بود از این پس هر روز در قالب یک مراسم برگزار خواهد شد.


[ یکشنبه 91/12/27 ] [ 6:35 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

مکزیک، پایگاه خبری خورشید مکزیک ـ پایگاه خبری خورشید مکزیک به نقل از آسشویتدپرس به بیان ویژگی های اخلاقی خاصی از پاپ جدید پرداخته است.

در این گزارش پاپ جدید را فردی جدای از تکنولوژی معرفی کرده و نشان داده است که وی با تکنولوژی و ابزارهای روز دنیا ارتباط چندانی ندارد.

این گزارش آورده است پاپ جدید برای نگارش از یک دستگاه تایپ خیلی قدیمی استفاده می کند، تلویزیون نگاه نمی کند و حتی اخبار مربوط به تیم محبوب فوتبالش را از طریق رادیو دنبال می کند. 

پاپ جدید و دوری اش از تکنولوژی


[ یکشنبه 91/12/27 ] [ 6:21 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

ونزوئلا، هیسپان تی وی ـ کفیل ریاست جمهوری ونزوئلا بر ادامه راه و تفکرات چاوز تأکید کرد.

نیکولاس مدورو، کفیل ریاست جمهوری ونزوئلا در همایش بزرگداشت از مقام چاوز با صراحت اعلام کرد راه و نظرات هوگو چاوز فرمانده عالی ونزوئلا را ادامه خواهد داد.

وی گفت راه ما همان راه و دیدگاه های سوسیالیسی چاوز است که طی دهه گذشته اعمال شده و توسعه پیدا کرده است و ما نیز ضمن عمق بخشی به آن، تفکرات سوسیالیسی را عمل خواهیم کرد.

 


[ یکشنبه 91/12/27 ] [ 6:10 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره سایت

صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 165
بازدید دیروز: 1
کل بازدیدها: 253474