http://latinnews.ParsiBlog.com
اخبار و تحولات آمریکای لاتین و کارائیب 
لینک دوستان

ونزوئلا، تله سور ـ نیکلاس مادورو نامزد جناح حاکم در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ادامه مبارزات انتخاباتی خود اعلام کرد که در انتخابات روز چهاردهم آوریل پیروزی اش را تقدیم هوگو چاوز خواهد کرد.

انتخابات ونزوئلا  چاوز مادورو

 

در حالی که هزاران نفر در ایالت غربی مریدا از نیکلاس مادورو استقبال می کردند، وی بر اجرای «طرح میهن» که از سوی هوگو چاوز در انتخابات گذشته ارائه و با حمایت اکثریت مردم ونزوئلا مواجه شد تاکید کرد. 

مادورو همچنین خاطرنشان کرد که روند سیاسی و اجتماعی آغاز شده در ونزوئلا از سوی رئیس جمهور فقید این کشور ادامه خواهد یافت.

رئیس جمهور موقت ونزوئلا گفت: « در اینجا در ونزوئلا و در خارج از کشور گمان می کردند که با فقدان فیزیکی فرمانده چاوز، انقلاب تمام می شود اما بر عکس خواهد بود. اینک مردم تعهد بیشتری به چاوز دارند، تعهد بیشتر». 

 


[ پنج شنبه 92/1/15 ] [ 10:10 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

مادرید – ?نیکولاس مادورو? نامزد طرفداران ?هوگو چاوز? رییس جمهوری فقید ونزوئلا برای انتخابات روز 25 فروردین گفت که هنگام آغاز تبلیغات انتخاباتی، روح چاوز در قالب یک ?پرنده کوچک? بر وی ظاهر شده و به او وعده پیروزی داده است.


 مادورو روز گذشته هنگام حضور در ورزشگاه شهر ?باریناس? زادگاه چاوز در جمع هزاران نفر از هوادارانش گفت:?هنگام نیایش و دعا احساس کردم توسط یک پرنده کوچک که روح فرمانده هوگو چاوز در آن حلول کرده بود، مورد رحمت و بخشش قرار گرفته ام.?

وی افزود:?هنگام نیایش ناگهان این پرنده کوچک ظاهر شد و به شکل عجیبی به من نگاه کرد. بر بالای سرم سه دور چرخید، شروع به چهچه زدن کرد. چه چهچه زیبایی... سپس، یک چرخ دیگر در محل زد و رفت و من روح او (چاوز) را احساس کردم... آنجا با تمام وجود حس کردم که او برای ما بخشایشی دارد و می گوید: امروز نبرد آغاز می شود، بسوی پیروزی بروید، بخشایش و رحمت ما با شما است.?

برای هواداران چاوز ظرف یک ماهی که او بر اثر بیماری مشکوک سرطان درگذشته است، شنیدن چنین سخنانی اگرچه تازه است اما عجیب نیست زیرا پیش از آن، دولت این کشور، کلیسایی در نزدیکی آرامگاه او در پادگان ?مونتانیاس? (کوهستانی) به نام ?هوگو چاوز مقدس? ساخته و یا یک انیمیشن( پویانمایی) از تلویزیون سراسری این کشور امریکای جنوبی پخش شده است که چاوز را در حالی نشان می دهد که به آسمان رفته است و در آنجا از سو‌ی‌ دیگر افراد مقدس و محبوب چپگرای آمریکای لاتین نظیر ?سیمون بولیوار? رهبر آزادیبخش امریکای جنوبی ، ?سالوادور آلنده? رییس جمهوری سابق شیلی و ?ارنستو چه گوارا? چهره انقلابی مشهور انقلاب کوبا مورد استقبال قرار می‌‌گیرد.

گزارشهای دریافتی از ونزوئلا حکایت از آن دارد که حزب حاکم سوسیالیست متحد این کشور تلاش می کند به چاوز وجهه ای معنوی و روحانی ببخشد و در تبلیغات انتخاباتی نیز بر این نکته تاکید ویژه ای دارد.

مادورو نیز که تبلیغات انتخاباتی خود را بر محور عشق به چاوز بنا کرده و خود را فرزند او می خواند، تلاش بسیاری برای تقویت این موضوع دارد، اگرچه برخی رسانه ها نظیر خبرگزاری افه اسپانیا پیشتر گزارش داده بودند که مادورو 51 ساله از مریدان ?ساعی بابا? رهبر روحانی هندی است که دو سال پیش درگذشت؛ موضوعی که از سوی مادورو یا نزدیکانش تایید نشده است.

در همین حال، روزنامه ?ال پاییس? چاپ مادرید امروز در پایگاه خبری خود نوشت که ?خورخه آرئازا? داماد چاوز و معاون رییس جمهوری ونزوئلا نیز در تبلیغات انتخاباتی مادورو گفت که در بازگشت به زادگاه او احساس می کند ?سیمون بولیوار? ملقب به ?لیبرتادور? بر او حلول کرده است.

مادورو که همه نظرسنجی ها تاکنون حکایت از پیروزی او در انتخابات روز 14 آوریل دارد، شعار انتخاباتی خود را ?از سابانتا تا میرافلورس? برگزیده است که اولی اشاره به روستای زادگاه چاوز در استان باریناس دارد و دومی، میرافلورس، نام کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا در شهر کاراکاس است.
مادورو 51 ساله از یاران و همراهان قدیمی چاوز از هنگام کودتای ناکام نظامی او در سال 1992 بود و در همه مراحل اعم از دوره زندان گرفته تا زندگی سیاسی و پیروزیهای او در طول 14 سال گذشته همراهی اش می کرد. او در دوران حکومت چاوز مسئولیتهایی همچون رییس مجلس، وزیر امور خارجه و معاون رییس جمهوری را بر عهده داشت و اکنون کفیل ریاست جمهوری ونزوئلا است.

چاوز هنگامی که در آذرماه سال گذشته به قصد انجام عمل جراحی ?پیچیده و دشوار? بیماری سرطان خود به کوبا می رفت، مادورو را به عنوان معاون خود و مسئول اداره کشور برگزید و به مردم و طرفدارانش وصیت کرد اگر از این عمل جان بدر نبرد، در انتخابات بعدی به مادورو رای بدهند.

کسانی که مادورو را می شناسند از او به عنوان یک فرد میانه رو ، اهل گفتگو و وفادار به آرمانها و تفکرات هوگو چاوز یاد می کنند و معتقدند به قدرت رسیدن او به تقویت همگرایی در امریکای لاتین کمک خواهد کرد.

مادورو اعلام کرده است در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، همان برنامه هایی را که چاوز برای چهارمین دوره ریاست جمهوری خود در سالهای 2013 تا 2019 ارایه کرد اما اجل به وی مهلت انجام آن را نداد، به اجرا خواهد گذاشت.

رقیب مادورو در این انتخابات، ?هنریکه کاپریلس? نامزد مخالفان غربگرای چاوز است که در انتخابات مهرماه گذشته در برابر او شکست خورده بود.


[ چهارشنبه 92/1/14 ] [ 10:51 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

کلمبیا- ال تیمپو : وزارت امور خارجه کلمبیا با ارسال یک یادداشت اعتراض آمیز به دولت ونزوئلا خواستار توضیح در مورد مرگ مشکوک یک شهروند کلمبیایی در مرزهای این کشور شد

آنجلا اولگین وزیر اور خارجه کلمبیا اعلام کرد یک جوان 28 ساله کلمبیایی در مرز ونزوئلا به ضرب گلوله تفنگداران نیروی دریایی این کشور کشته شده است

وی اعلام کرد این جوان 28 ساله که روز شنبه در آبهای کلمبیا در رودخانه اراوکا مشغول قایقرانی بود به طرز مشکوکی مورد هدف گلوله ملوانان ونزوئلایی قرار گرفت و دیروز دوشنبه اول آوریل در بیمارستان اراوکا درکذشت


[ چهارشنبه 92/1/14 ] [ 9:59 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

کلمبیا – ال تیمپو : وزارت امور خارجه کلمبیا با انتشار بیانیه ایی نگرانی عمیق خود را از اظهارات اخیر مقامات جمهوری خلق کره شمالی اعلام کرد و اقدامات اخیر آنان را تهدیدی برای صلح وثبات در شبه جزیره کره دانست

در این بیانیه وزارت امورخارجه کلمبیا ، تنها راه برون رفت از این بحران را پایبندی و احترام مقامات کره شمالی به مفاد آتش بس قطعنامه 1953 سازمان ملل متحد دانسته است.

روز جمعه کیم جونگ رهبر کره شمالی اعلام کرد موشک استراتژیک آماده اند در هر زمان منافع ایالات متحده آمریکا را هدف قرار دهند و هشدار داد متحدین آمریکا در منطقه هم از حملات موشکی کره در امان نخواهند بود 

رهبر کره شمالی همچنین تهدید کرد زراتخانه های هسته ایی کره خود را برای مقابه با تهدیدهای آمریکا آماده فعالیت هستند.             


[ دوشنبه 92/1/12 ] [ 11:3 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
هیسپان تی وی ـ رئیس جمهوری موقت ونزوئلا رفتار مخالفین دولت با پزشکان کوبایی را همانند رفتار نازی‌ها توصیف کرد.

نیکلاس مادورو " که از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا است، در یک سخنرانی در کاراکاس با انتقاد از رفتار مخالفین دولت با پزشکان کوبایی در این کشور اعلام کرد که مخالفین "وارثان هیتلر" هستند.

نیکلاس مادورو با انتقاد از طرفداران رقیب خود یعنی "انریکه کاپریلس" رهبر مخالفان در انتخابات 14 آوریل اعلام کرد که مخالفین با پزشکان کوبایی همچون نازی ها با یهودیان رفتار می کنند.

انریکه کاپریلس پیشتر از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا بود که در برابر چاوز شکست خورد و با اذعان به ناکامی خود در انتخابات انتخاب "هوگو چاوز" را به سمت ریاست جمهوری برای دوره سوم تبریک گفت.

نیکلاس مادورو پیشتر انریکه کاپریلس را به توطئه چینی علیه ونزوئلا و دیدار با مخالفان دولت ونزوئلا در هنگام سفر به کلمبیا متهم کرده بود.


[ دوشنبه 92/1/12 ] [ 3:24 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

 

مطابق نظر سنجی برگزار شده توسط «موسسه تحلیل اطلاعات ونزوئلا» در سراسر این کشور در 19تا 23 مارس 64.4% از ونزوئلایی ها اعتقاد دارند که نیکلاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری 14 اوریل پیروز خواهد شد و در مقابل فقط 22.9% اعتقاد داشتند که رقیب راستگرای وی انریکه کاپریلس برنده خواهد شد.

در این نظر سنجی که از 1200 نمونه اماری انجام شده، 53.8% اعلام کرده اند که در 14 فوریه به نفع رئیس جمهور فعلی رأی خواهند داد و فقط 30.8% به انریکه کاپریلس رئیس حزب اتحاد دمکراتیک رای خواهند داد. که اختلاف به 23% می رسند.

 

مطابق قانون اساسی ونزوئلا انتخابات ریاست جمهوری این کشور بعد از درگذشت چاوز در 14 فوریه برگزار خواهد شد. نیکلاس مادورو کاندیدای سوسیالیست و انریکه کاپریلس دو رقیب اصلی در این انتخابات می باشند. کاپریلس اعلام کرده است که در صورت پیروز صادرات نفت به کوبا را قطع و در روابط با ایران تجدید نظر خواهد کرد. در مقابل نیکلاس مادورو بر ادامه را رئیس جمهور فقید هوگو چاوز تاکید دارد.


[ دوشنبه 92/1/12 ] [ 11:27 صبح ] [ ] [ نظرات () ]


اونی ویسیون- از ابتدای رسیدنش به قدرت در سال 1959 میلادی در کوبا، فیدل کاسترو، حکومت و مرگ 162 رئیس جمهور کشورهای قاره آمریکا را شاهد بوده است . آماری که از ابتدای دوره ریاست جمهوری جان اف کندی، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده (1961)، تا مرگ هوگو چاوز در ونزوئلا (2013) ادامه دارد.

در این زمینه، مرگ چاوز، که همزمان و پس از فیدل کاسترو وارد عرصه سیاست شد، دلیلی بر طول عمر و  امتداد قدرت رهبر انقلاب کوبا بود.

با ثبت این رقم، کاسترو مورد دیگری را به لیست بلند بالای رکورد های خود افزود. نکته حائز اهمیت این است که این شخصیت اکنون به عنوان کسی که طولانی ترین حکومت را در تاریخ آمریکای لاتین داشته، شناخته می شود.

برای دانستن نام رهبران ذکر شده، به اینجا مراجعه فرمایید.

فیدل کاسترو، کهنه کار ترین رهبر آمریکای لاتین


[ یکشنبه 92/1/11 ] [ 5:22 عصر ] [ ] [ نظرات () ]


پرنسا لاتینا- منابع دولتی مکزیک اعلام کردند که در حادثه سقوط یک دستگاه اتوبوس به دره ای عمیق در "ایالت وراکروز" این کشور، دوازده نفر کشته و 14 تن دیگر زخمی شدند.

طبق گزارش ها، این اتوبوس مسافربری که در مه غلیظ در حال حرکت بود، پس از برخورد با یک دستگاه کامیونت به دره ای به عمق 100 متر سقوط کرد.

خاویر دوارته،استاندار ایالت وراکروز با ابراز تأسف از وقوع این رخداد دلخراش، دستور پیگیری کامل و حمایت از جان باختگان و مجروحان را صادر کرد.

لازم به ذکر است این حادثه دیشب در فاصله 20 کیلومتری شهر زالاپا، مرکز این ایالت رخ داد.

 

سقوط اتوبوس مسافربری در مکزیک


[ یکشنبه 92/1/11 ] [ 3:45 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

 

تصاویر علیه سقط جنین راهپیمایی علیه سقط جنین در پرو


[ شنبه 92/1/10 ] [ 2:59 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

 

چه کسانی در بهشت به استقبال «چاوز» رفتند؟!

افرادی که در بهشت تصویر شده به استقبال چاوز می روند، هر کدام برای خود «انسان بزرگی» بوده اند؛ سیاستمداران و مبارزان بزرگی که همواره از آنان به نیکی یاد شده است.

خبرگزاری فارس: چه کسانی در بهشت به استقبال «چاوز» رفتند؟!

 طرفداران هوگو چاوز، رئیس جمهور فقید ونزوئلا، اخیر یک انیمیشن را در سطح اینترنت منتشر کرده اند که در آن، چاوز در حال ورود به بهشت تصویر شده و پس از ورود، رهبران انقلابی و استقلال طلب آمریکایی لاتین از وی استقبال می کنند. اما افرادی که در بهشت از چاوز استقبال می کنند کیستند؟

افرادی که در این ویدئو چاوز به سمت آنان می رود عبارتند از: چه گوارا رهبر انقلابی کوبا، سیمون بولیوار، بانوی اول آرژانتین اوا پرون، سالوادرو آلنده رئیس جمهور درگذشته شیلی، انقلابی معروف نیکاراگونه سزار ساندینو و نفر آخر رهبر استقلال ونزوئلا.

چه گوارا:

«ارنستو رافائل گوارا دلاسرنا» که بیشتر به نام «چه‌گوارا» یا «ال‌چه» شناخته می‌شود، پزشک، چریک، سیاستمدار و انقلابی مارکسیست، در آرژانتین زاده شد و در بولیوی دستگیر و کشته شد.

گوارا یکی از اعضای جنبش 26 ژوئیه فیدل کاسترو بود. این جنبش در سال 1959 قدرت را در کوبا به‌دست آورد. چه‌گوارا چندین پست مهم در دولت جدید کوبا از جمله سفیر، رییس بانک مرکزی و وزیر صنایع را بر عهده داشت و پس از آن با امید برانگیختن انقلاب در دیگر کشورها کوبا را ترک کرد.

وی ابتدا در سال 1966 به جمهوری دموکراتیک کنگو رفت و سپس به بولیوی سفر کرد.

در اوایل اکتبر 1967 چه‌گوارا در بولیوی طی عملیاتی که توسط سازمان سیا طرح‌ریزی شده بود دستگیر شد. برخی باور دارند که سیا ترجیح می‌داد گوارا را برای بازجویی زنده در دست داشته باشد، اما در هر صورت او به‌وسیله ارتش بولیوی در نزدیکی وایه‌گرانده در مدرسه روستای لا ایگه را در سانتا کروز دلاسیه‌را به دستور«بارریه نتوس» دیکتاتور نظامی کشته شد.پس از مرگ چه‌گوارا، او به عنوان یک تئوریسین، متخصص در فنون جنگی، و جنگ‌آور تبدیل به قهرمان جنبش‌های انقلابی سوسیالیستی در سراسر جهان شد.

سیمون بولیوار:

«سیمون بولیوار»، فرمانده انقلابی و سیاستمدار ونزوئلایی، یکی از چندین رهبر جنبش استقلال‌طلبانه در آمریکای جنوبی بود. بولیوار در 24 جولای 1783 در خانواده‌ای اشرافی در کاراکاس به دنیا آمد. اجدادش از مأموران برجسته و عالی رتبه کشور اسپانیا وابسته به خاندان سلطنتی پادشاهی اسپانیا بودند. خاندان وی در آن زمان از ثروتمندترین خانواده‌های اسپانیایی بوده‌اند.

مبارزه جدی استقلال‌طلبانه مردم ونزوئلا برای آزادی در 1810 آغاز گشت و فرماندهی آنرا ژنرال «فرانسیسکو د میراندا» به‌عهده داشت. او از بولیوار دعوت به همکاری و پیوستن به سپاه مبارز آزادیخواه ونزوئلا با درجه سرگردی کرد. بولیوار به این سپاه آزادی‌طلب پیوست. از آوریل سال 1810، کلنل بولیوار به یکی از رهبران عمده جنبش آزادی‌بخش ونزوئلا تبدیل شد. با این حال، در ژوئن سال1821 بود که پس از پیروزی در کارابوبو توانست اسپانیایی‌ها را از خاک ونزوئلا بیرون براند.

از آن پس سیمون بولیوار تلاش خود را معطوف آزاد کردن سایر مستعمرات اسپانیا در قاره آمریکای جنوبی کرد. جنگ در پس جنگ بولیوار موفق شد جمهوری بزرگ کلمبیا را متشکل از کشورهای کلمبیا، ونزوئلا و اکوادور آزاد تشکیل دهد. او مبارزات استقلال طلبانه دیگر کشورهای آمریکای لاتین مانند پاناما، بولیوی و پرو را نیز رهبری کرد.

بولیوار در 17 دسامبر سال 1830 در نزدیکی شهر سانتامارتا در کلمبیا به علت ابتلا به بیماری سل درگذشت. تندیس او سوار بر اسب پس از مرگش ساخته و در شهر لیما پایتخت پرو برپا شد. هم اکنون تندیس او در بسیاری از شهرهای جهان برپاست. در سال 1385 شهرداری تهران بلواری را در شمال جنت آباد(تهران) به نام سیمون بولیوار نام نهاد.

اوا پرون:

«اِوا پِرون» معروف به «اویتا» فعال سیاسی و یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین زنان کشور آرژانتین بود. او همسر دوم«خوآن پرون» رئیس جمهور آرژانتین و از سال 1946 تا زمان مرگش در سال 1952بانوی اول این کشور بود.

اوا پرون در سن 33 سالگی در سال 1952 به دلیل سرطان درگذشت و پیش از مرگش کنگره آرژانتین به وی لقب رسمی «رهبر روحانی ملت» را اعطا کرده بود. زندگی اوا پرون موضوع کتاب‌ها، فیلم‌های سینمایی، نمایش‌ها و تئاترها و سریال‌های بسیاری در سراسر جهان، بویژه در آمریکای لاتین بوده‌است. در سال 2011 اما کتابی که به نام «راهنمای سیاست‌های زشت آمریکای لاتین» منتشر شده، مدعی است که اوا پرون کشورش را به پناهگاهی امن برای نازی‌های بسیاری مبدل کرد که پس از جنگ جهانی دوم و شکست آلمان هیتلری، متواری شده‌بودند.

سالوادور آلنده:

سالوادور آلنده سیاستمدار مارکسیست و از بنیان‌گذاران حزب سوسیالیست شیلی بود. او از نوامبر 1970 تا سرنگونی و مرگ‌اش در پی کودتای 11 سپتامبر 1973 میلادی، رئیس‌جمهور شیلی بود. از او به عنوان اولین رئیس جمهور مارکسیست که با رأی و دموکراسی به قدرت رسید نام می‌برند.

آلنده بیش از چهل سال در صحنه سیاسی شیلی و حزب سوسیالیست شیلی حضور داشت. او پیش از رسیدن به ریاست جمهوری در انتخابات 1970 در مقام‌های سناتور، نماینده و وزیر کابینه فعالیت می‌کرد. وی پزشک بود و مدتی به عنوان وزیر بهداشت خدمت نمود. آلنده سه بار در سال‌های 1952، 1958 و 1964 کاندیدای ریاست جمهوری شده و شکست خورده بود تا این که در 1970 بالاخره در انتخابات برنده شد.

پس از رسیدن به ریاست جمهوری، او برنامه سوسیالیستی جنجال‌برانگیزی به نام راهی به سوی سوسیالیسم را پیاده کرد و بسیاری از صنایع را ملّی اعلام کرد. در سال اول حکومت او نرخ رشد اقتصادی به 8/6 درصد و نرخ بیکاری به 3/6 در صد رسید؛ اما در سال دوم، تورم بسیار افزایش یافت، صادرات 24? کاهش یافت، واردات 26? افزایش یافت، در حالی که نرخ واردات مواد غذایی 126? بود. در ماه مه 1973 دادگاه عالی شیلی، دولت را به اتفاق اکثریت آرا به نقض قوانین و جلوگیری از اقدامات قانونی پلیس و تصمیمات نادرست قضایی محکوم نمود.

در اوت سال 1973 دیوان عالی کشور از آلنده به دلیل ناتوانی در اجرای قانون زمین شکایت کرد و نمایندگان مجلس نیز اعلام نمود که آلنده بر خلاف قانون اساسی، قوانین مجلس را به اجرا نمی گذارد. طی این قطعنامه اعلام شد که دولت آلنده تلاش در به دست گرفتن کل اختیارات کشور نموده، اصل تفکیک قوا را رعایت نکرده و قانون اساسی را نقض نموده‌است. با این حال آلنده در ماه سپتامبر همان سال تلاش کرد طی لایحه‌ای قانون اساسی را تغییر دهد که دولت او در 11 سپتامبر 1973 و با کودتای نظامی به رهبری ژنرال پینوشه، فرمانده ارتش، سرنگون شد. اسناد فراوانی حاکی از حمایت و پشتیبانی دولت وقت ایالات متحده از این کودتا وجود دارد. طبق اعلام رسمی، آلنده با یک کلاشینکف اهدایی از سوی فیدل کاسترو خودکشی کرده‌است.

سزار ساندینو:

اوگوستو سزار ساندینو، «سرخ پوست بزرگ مرد» (از 18 مه ‌1895 تا 21 فوریه 1934) در خانواده‌ای مرفه و زمین دار پرورش یافت و مدت‌ها در شرکت‌های آمریکایی کار کرده بود. وی ارتشی به نام «ارتش دفاع از حاکمیت ملی نیکاراگوئه» فراهم ساخت. وی را زاپاتای آمریکای مرکزی نام نهاده‌اند. ساندینو ارتشی شورشی به راه انداخت و تا 1933با عملیات چریکی علیه حضور امریکا مبارزه کرد. این عملیات ساندینو را به سمبل وطن پرستی برای نیکاراگوا و سایر مخالفین مداخلات امریکا تبدیل کرد. ساندینو بلافاصله با پایان دادن به شورش بادولت «ساکاسا» قرارداد متارکه جنگ را امضا کرد. تنش بین گارد ملی وساندینو ادامه یافت و سرانجام در سال 1934 ساندینو توسط افسران گارد ملی به قتل رسید. ساندینو به قهرمان بسیاری ازمردم نیکاراگوا تبدیل شد، ونام او بیش از 40سال پس از قتلش در تلاش‌های انقلابی برای سرنگونی دولت وتغییر بنیادی جامعه نیکاراگوا، توسط ساندنیست‌ها به نشانه انقلاب تبدیل گردید.

فرانسیسکو د میراندا:

«سباستین فرانسیسکو د میراندا رودیگز»، چهره انقلابی ونزوئلا، 28 مارس 1750 در کاراکاس متولد شد. اگر چه طرح های خود وی برای استقلال مستعمرات آمریکایی اسپانیا شکست خورد، اما از وی به عنوان پیشرو و طلایه دار راهی یاد می شود که بعدتر سیمون بولیوار طی نمود.

میراندا زندگی رومانتیک و ماجراجویانه ای داشت. وی که یک ایده آلیست بود، برنامه ای آرمانی را برای آزادسازی و متحد کردن همه مستعمرات آمریکایی اسپانیا طراحی نمود؛ اما ابتکارات نظامی وی به نیابت از آمریکای مستقل، در سال 1812 به پایان رسید. وی در این سال به دشمنانش تحویل داده شد و چهار سال بعد، یعنی در سال 1816، در یک زندان اسپانیایی درگذشت. اما به هر حال، ظرف 14 سال پس از مرگش، اغلب مستعمرات اسپانیایی آمریکا مستقل شدند.

 


[ شنبه 92/1/10 ] [ 12:13 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره سایت

صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 0
بازدید دیروز: 84
کل بازدیدها: 254104